Monday, May 13, 2013

Om Balans in ons Leventje te hebben, Moeten We Constant Bezig Blijven Er zijn te veel dingen in het leven waar wij allemaal zorg voor moeten dragen. Waarbij tegen overstaat dat wij daar dan ook de verantwoordelijkheid voor moeten dragen. Daardoor moeten wij constant bezig blijven met denken en dingen te ondernemen voor het juiste balans. Er is een kwaliteit die men moet bezitten om de balans te overwinnen, en dat is een doel bepalen en de kennis van wat men wil is een brandend verlangen om het te bezitten. Zodat wij met vreugde en een glimlach het juiste balans in ons leven kunnen vinden. Want Wie niet ziet in deze tijd dat een glimlach geweldig zal zijn is beter de ogen te sluiten voor tien minuten, zodat wij bij het openen weten dat het licht zien een glimlach zal worden. Diegene die blijven bewegen en constant op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen zullen meer kansen creëren om de balans te vinden door een overwinning op hun zelf. Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid. Auteur Jan Jansen http://gedichten.easybranches.com/om-balans-in-ons-leventje-te-hebben-moeten-we-constant-bezig-blijven.html Lees Meer Gedichten…….Om Balans in ons Leventje te hebben, Moeten We Constant Bezig Blijven.

Om Balans in ons Leventje te hebben, Moeten We Constant Bezig Blijven.

Om Balans in ons Leventje te hebben, Moeten We Constant Bezig Blijven


Er zijn te veel dingen in het leven waar wij allemaal zorg voor moeten dragen.
Waarbij tegen overstaat dat wij daar dan ook de verantwoordelijkheid voor moeten dragen.
Daardoor moeten wij constant bezig blijven met denken en dingen te ondernemen voor het juiste balans.
Er is een kwaliteit die men moet bezitten om de balans te overwinnen, en dat is een doel bepalen en de kennis van wat men wil is een brandend verlangen om het te bezitten.
Zodat wij met vreugde en een glimlach het juiste balans in ons leven kunnen vinden.
Want Wie niet ziet in deze tijd dat een glimlach geweldig zal zijn is beter de ogen te sluiten voor tien minuten,  zodat wij bij het openen weten dat het licht zien een glimlach zal worden.
Diegene die blijven bewegen en constant op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen zullen meer kansen creëren om de balans te vinden door een overwinning op hun zelf.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen
http://gedichten.easybranches.com/om-balans-in-ons-leventje-te-hebben-moeten-we-constant-bezig-blijven.html
Lees Meer Gedichten…….

No comments:

Post a Comment