Friday, June 7, 2013

Een goede Relatie is Wanneer we Verwachten Minder en Doen Zelf Meer.

Een goede Relatie is Wanneer we Verwachten Minder en Doen Zelf Meer.

 Een goede Relatie is Wanneer we Verwachten Minder en Doen Zelf Meer


Met een relatie is het net even iets anders als zaken doen.
In de zakenwereld zal een succesvolle zaken persoon weinig investeren en veel winst terug verwachten  en ook krijgen door zijn standpunten.
Een goede liefdes relatie is gebaseerd op veel investeren en weinig terug verwachten maar alles doen met hartstocht en gevoelens.
Niets is teveel en alles word met liefde gedaan waardoor gevoelens van beiden gestimuleerd zullen worden en een hechtere relatie zat ontstaan.
Zomaar afscheid nemen zal voor beiden problemen geven en onmogelijk zijn.
De gevoelens voor elkaar zullen zo diep zitten dat een meningsverschil snel zal worden opgelost door het  wederzijds respect dat er is ontstaan.
En dat communicatie tezamen eenvoudig is om die kleine problemen waardoor er een innerlijke verandering is ontstaan met volledig begrip is uit te leggen aan elkaar.
Want twee harten denken als één en begrijpen als geen ander donders goed dat een slecht humeur de slechtste oplossing is in een relatie.
Dus moeten we samen ons best doen om minder te verwachten en meer onze gevoelens te tonen aan onze partner zodat we samen op de proef worden gesteld van de juiste serieuze relatie vennoot te zijn.
En als laatste zin te vertellen  hoeveel we van ze houden met een glimlach als resultaat.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment