Thursday, June 13, 2013

Er is een Kwaliteit die Men moet Bezitten om te Winnen als Marktleider.

Er is een Kwaliteit die Men moet Bezitten om te Winnen als Marktleider.

Er is een Kwaliteit die Men moet Bezitten om te Winnen als Marktleider


We willen allemaal winnaars zijn in ons leven maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Er zijn zoveel dingen die tegenslagen makkelijk kunnen veroorzaken voor ons.
Ook zijn er zoveel anderen die ook dezelfde positie willen bemachtigen als een winnaar.
Dus het is ook een competitie om de beste plaats te veroveren maar er is maar één eerste plaats dus om een leiders plaats te hebben moeten we ervoor strijden.
Daar moeten we de juiste mentaliteit en kwaliteiten voor beschikken met stalen zenuwen en doorzettingsvermogen tot het uiterste.
Moeten steeds onze grenzen verleggen tot een hoger level want de concurrentie blijft ook strijden voor een verovering naar de beste plaats.
Onze kennis moeten we steeds verbeteren met nieuwere technologieën om de competenters voor te blijven in de strijd naar marktleiderschap.
Met nieuwere uitvindingen komen en die wereldwijd verspreiden in meerdere talen om zo de distributie ervan te vergemakkelijken.
Dat zijn allemaal van die belangrijke dingen die men moet bezitten om een plaats te kunnen veroveren als marktleider.
Goede kwaliteit en makkelijk te bedienen functie met een lange levensduur, goed uitziend design en goedkope prijs met uitmuntende service zal ons helpen naar een overwinning maar het zal nooit een garantie zijn.
Want kwaliteit met resultaten leveren is mogelijk maar daar is een investering mee gemoeid en dat maakt het leiderschap halen meer ingewikkelder en zal alleen maar mogelijk zijn met de juiste kennis en contacten.
En een marktleider moet kwaliteiten bezitten om die met elkaar te combineren op een manier die voor alle deelnemende zakenpartners winsten oplevert, want een kleine winst met een grote omzet is ook iets wat iedere zakenpersoon tevreden zal stellen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment