Saturday, June 15, 2013

Kijkt Nooit Neer op Iemand want Iedereen heeft Zijn Eigen Talent.

Kijkt Nooit Neer op Iemand want Iedereen heeft Zijn Eigen Talent.

Kijkt Nooit Neer op Iemand want Iedereen heeft Zijn Eigen Talent


Alle personen zijn anders op deze aarde en niemand is het zelfde zoals ieder mens zijn eigen persoonlijkheid heeft en vinger afdrukken.
Het uiterlijk zal ook nooit de intelligentie van een persoon uitstralen of zijn vermogen kunnen verklappen.
Beoordeel beter nooit Iemand op zijn uiterlijk want dat kan wel eens zeer verrassend tegen kunnen vallen we zullen niet de eerste zijn die zich daarin vergist.
Een ander veroordelen en op hun neer kijken is iets dat niet past in een sociaal leven, een ieder heeft zijn eigenwaarde en talenten.
Sommigen weten nog niet waarin ze een meerwaarde hebben maar op zeker hebben ze op een bepaald gebied talent.
Als wij meer geluk hebben dan een ander doordat we er sneller achter gekomen zijn waar we in getalenteerd zijn moeten we daar alleen maar blij om zijn.
Maar moeten zeker niet neer kijken op een ander die de mogelijkheden niet gehad heeft om dat te bereiken zoals ons of daar nog niet aan toe is gekomen en zoekende is.
Heeft al meerdere dingen geprobeerd waar hun hart tevreden mee was maar is daar niet geschikt voor en probeert weer iets anders.
Sommigen hebben nu eenmaal meer tijd nodig dan anderen en dat is helemaal niet erg.
Respecteer een ieder zoals ze zijn getalenteerd of doen en stoor ons niet aan anderen want we kunnen ze toch niet veranderen.
Maar laat hun in de eigen waarden omdat ze niet beter weten wanneer ze denken dat ze meer zijn als een ander, als wij maar beseffen dat iedereen gelijk is.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment