Sunday, June 23, 2013

Onafhankelijk.

Onafhankelijk.

Onafhankelijk


Direct na onze geboorte zijn wij allemaal afhankelijk van anderen.
Het word de mooiste tijd van ons leven alles word tot in de uiterste puntjes verzorgd.
We hoeven maar te huilen en er word alles aan gedaan om dat te stoppen met knuffelen en lieve woorden en als dat niet lukt met snoepgoed.
Wat hebben we daar toch van genoten als ze een wedstrijd toentertijd zouden organiseren voor beste jankerd hadden we een plaats bij de beste tien.
Wat een lawaai konden wij produceren om iets gedaan te krijgen en het werkte altijd zelfs s’nachts als onze ouders aan het dromen waren.
Nu is alles anders en willen we het tegenovergestelde niet meer afhankelijk zijn van iets of iemand anders.
Willen zoveel mogelijk alles zelf regelen en onder controle hebben, want dan is het mogelijk dat hun afhankelijk van ons zijn en dat is een fijn gevoel.
Maar helaas werkt het niet zo in deze wereld en zijn we afhankelijk van elkaar en dat is een goed teken voor een goede balans.
Want samen sterk en delen met verdelen geeft een goede harmonie en prettige sfeer onder elkaar en er zal een hechtere band ontstaan.
Het moment dat wij elkaar nodig hebben en dat is ieder moment in ons leven alleen velen beseffen dat nog niet en dat zal de omgang met mekaar soepeler laten verlopen.
Ons verstand zal zich dan sneller ontwikkelen en laten beseffen dat wij elkaar nodig hebben voor een uitmuntend leven waar alles georganiseerd en in vrede verloopt.
Iedereen zal dan onafhankelijk zijn maar dan toch  afhankelijk van elkaar.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment