Sunday, June 16, 2013

Uiterlijk.

Uiterlijk.

Uiterlijk


Iedereen moet er naar kijken en sommigen zullen het bezwijken.
Kunnen er alles voor doen en het zal geen resultaten hebben om er beter uit te zien.
Maar waarom is het uiterlijk nu zo belangrijk en besteden we er zo veel aandacht aan?
Ok iedereen wil zich graag op zijn best presenteren en laten bewonderen.
Dat is allemaal te begrijpen maar een ieder heeft liefde en begrip nodig.
Word graag gewaardeerd door anderen en dat heeft niets met het uiterlijk te maken en is de innerlijke schoonheid van de mens.
Die bepaald of een relatie een langdurige vriendschappelijke inhoud heeft en voortgezet word en daar zal uiterlijke schoonheid totaal geen invloed op hebben.
We kunnen verliefd worden op en door het uiterlijk van een persoon maar zullen  bij die persoon blijven voor zijn karakter.
Ieder verstandig mens weet ook dat schoonheid een tijdelijke aanwezigheid is en niet levenslang duurt.
De schoonheid kan van iemand af stralen maar als het karakter niet een innerlijke inhoud heeft en er niet met hartstocht gecommuniceerd kan worden dan zal niemand het kunnen volhouden om de relatie voort te zetten.
Dat zou tijdsverlies zijn en irritatie door ons korte leven zonder plezier te moeten voortzetten met een persoon die er aantrekkelijk uitziet maar waar niet mee om te gaan of te leven is en praat als een kip zonder kop.
Dan is het beter om te wachten op de persoon die een hart van goud heeft en praat met passie en waardering voor het leven.
Die ons dat gevoel geeft dat wij alles voor hen zijn en vriendschap en tederheid samen laten vloeien in een communicatie die is gebaseerd op liefde en niet op uiterlijk vertoon.
Dat zal ons de uiterlijke schoonheid geven die wij kunnen uitstralen naar anderen omdat die zullen voelen en zien dat wij gelukkig zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment