Tuesday, June 18, 2013

We Moeten Leren om te Dansen in de Regen.

We Moeten Leren om te Dansen in de Regen.

We Moeten Leren om te Dansen in de Regen


Een perfect leven heeft niemand want we willen altijd meer maar als wij een geregeld tevreden leven hebben is al een goede basis.
Het zal van kinds af aan tot onze laatste dagen in het leven gepaard gaan met vallen en op staan er van leren en soms de les worden gelezen.
Na de regen komt er zonneschijn dat is het beste spreekwoord om aan te denken.
Het is altijd stormachtig in ons leven dus we moeten leren te dansen met een glimlach en vooral eerlijk zijn tegen onszelf en anderen.
Altijd positief blijven en geen negatieve dingen gaan doen en dan in die spiraal blijven hangen, want dat gaat niets op lossen maar alleen maar verslechteren..
Als er negatieve dingen gebeuren in ons leven accepteer die dan op dat moment met een glimlach en transporteer het direct door naar iets positiefs.
Hetgeen wat al gebeurd is dat is gepasseerd en kunnen we nooit meer veranderen als we daar zelf niks aan doen want wij zijn diegenen zelf voor de verandering daarvan.
Wijzelf zijn het die de ommekeer van negatief naar positief omzetten door een positieve houding aan te nemen en ons ook verder zo te gedragen.
Het heeft helemaal geen zin om ons humeur te laten veranderen door een negatieve gebeurtenis en daar psychische problemen mee te creëren.
Wees verstandig als het stormt in ons leven en het regent hard door de problemen trekt onze dansschoenen aan en ga dansen met een positieve glimlach in de regen.
Want na de regen komt de zonneschijn en dat zal vreugde en de pret alleen maar verbeteren.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment