Monday, August 19, 2013

Als je niet gelukkig kan zijn met wat we hebben dan zullen wij nooit tevreden zijn met wat we krijgen.

Als je niet gelukkig kan zijn met wat we hebben dan zullen wij nooit tevreden zijn met wat we krijgen.

Als je niet gelukkig kan zijn met wat we hebben dan zullen wij nooit tevreden zijn met wat we krijgen


Personen die veel eisend zijn en niet snel tevreden moeten veel geluk hebben of ze zullen een moeilijk leven tegemoet gaan.
Positieve mensen zien altijd de waarde van iets in en zijn eerder blij met dingen die in hun leven passeren.
Terwijl de pessimistische persoon altijd weer op beter had gehoopt en dan is het niet eenvoudig om tevredenheid in onszelf te vinden.
Waardoor het moeilijk is om gezelligheid te waarderen en ze vergeten dat het echte geluk komt door waardering van een gebeurtenis.
Zijn altijd aan het klagen over dat het beter had kunnen zijn en dat is een leegte in hun verstand, want het had ook slechter kunnen wezen.
Maar daar denken de pessimistische personen niet aan, maar ze worden dan in één keer positief en zeggen het had beter gemoeten of gekund.
Tevredenheid komt in hun woordenboek niet voor en de zin “het was geweldig” ook niet, voor deze mensen iets goeds doen is een hopeloze zaak en ook onmogelijk.
Hun zullen nooit gelukkig en tevreden zijn met wat hun hebben dus in de toekomst zal elke ervaring met ontmoedigende woorden en gedachten bestempeld worden.
Alles wat ze bereiken of krijgen is te weinig of ondergeschikt aan hun behoeften waardoor geluk de donkere wolk zal zijn in hun leven.
Een tevreden gevoel zal ons altijd het geluk geven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment