Friday, August 30, 2013

Laten We Onze Aarde een Betere Toekomst Geven Tezamen.

Laten We Onze Aarde een Betere Toekomst Geven Tezamen.

Laten We Onze Aarde een Betere Toekomst Geven Tezamen


Er is nu zoveel ergernis in de wereld dat als we een krant lezen of de televisie aanzetten er alleen maar slecht nieuws is.
Waardoor we zelf ook ongerust en gefrustreerd worden, want niemand weet waartoe het allemaal zal leiden als we kwaad met kwaad gaan vergelden.
Het zal er allemaal geen goed aan doen om nog meer verdriet en ellende te creëren in de wereld, want er zullen op zeker ook onschuldige burgers de dupe worden door gewelddadige acties met een uitzichtloos einde.
Dit is geen positieve oplossing voor vrede te creëren alleen het grootste probleem is dat wij er helemaal geen invloed op hebben en dat een andere eenling wel geheel alleen kan beslissen over de eindbestemming van anderen hun leven.
Alles is op dit gebied zo oneerlijk verdeeld, want de wereld is van ons en we kunnen die samen verbeteren zelfs de opperbevelhebbers kunnen daar nooit alleen als beste over beslissen.
De individuele beslissing die hun nemen zal altijd voor eigenbelang zijn en nooit voor het landsbelang dus daar gaan we geen vrede mee krijgen.
Maar wel kunnen wij zelf al eens beginnen met meer sociaal tegenover elkaar te zijn en vriendelijker met respect en eerlijkheid.
Met een uitgangspunt om elkaar te helpen en niet te misbruiken zodat de harmonie onder de bevolking zal terug keren.
Waardoor er betere relaties uit zullen voortvloeien en de kans op een verbeterende economie eerder haalbaar zal zijn door de samenwerking met vertrouwen.
Denk niet egoïstisch en geef elkaar dat vertrouwen en heb begrip voor elkaar waardoor iedereen daar voordelen bij heeft en erop onze aarde een betere toekomst is met vrede.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment