Wednesday, August 21, 2013

Liefde is wat Kan Ons kan Laten Lachen als We Moe Zijn.

Liefde is wat Kan Ons kan Laten Lachen als We Moe Zijn.

Liefde is wat Kan Ons kan Laten Lachen als We Moe Zijn


Liefde is er voor iedereen en overal.
Het gezellig hebben en vreugde voelen in ons lichaam is een fijn leven.
Verliefd zijn is wat dit alles ons kan geven, onze gedachten lijken te zijn in een andere wereld waar alleen maar die ene persoon met ons leeft.
Vrolijk zijn en alle zorgen vergeten, nergens aan denken en alles met onze lichaams taal geven en beantwoorden.
Lekker wegzakken in de armen van onze geliefde en ons daar veilig voelen met een verlangen naar meer.
De warmte die we krijgen en voelen oh wat gaat ons hart tekeer,als we kijken in elkaars ogen weten waarvoor we bestemt zijn.
En dat is voor elkaar, niemand kan ons meer stoppen, want wij zijn het perfecte paar, waar we lang over hebben liggen dromen.
Maar nu zijn we dan bij elkaar, het is bijna niet te geloven als we onze gevoelens aan een ander vertellen.
Dat hij / zij is de persoon uit onze dromen en als we bij elkaar blijven, zullen we dat speciale gevoel en verlangen naar elkaar hebben..
We voelen ons vaak te moe wanneer we naar degene gaan die we liefhebben, maar als we er zijn gaat al onze energie omhoog en zullen we de kracht hebben om te lachen en voelen we ons plezierig.
Door jou voel ik me vrij en ongebonden maar ben toch gebonden met jou, jij heb mijn hart veroverd en met liefde gevoed en dat maakt mijn leven zo goed.
Vanwege degene die we liefhebben, voelen we ons vrij en ongebonden, maar we zijn nog steeds verbonden met hen, omdat zij ons hart hebt gevangen en we zijn gevoed met liefde, die ons het leven ook erg goed maakt.
Ons leven zal nooit vermoeiend zijn en de vreugde straalt uit van ons gezicht, we hebben nooit de vrede in ons leven ontmoet totdat we degene zien die we liefhebben en die willen we niet te verliezen.
We zullen elkaar laten lachen totdat we er moe van zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment