Friday, August 16, 2013

Wees Aardig voor Anderen, Iedereen heeft een Helpende Hand Nodig.

Wees Aardig voor Anderen, Iedereen heeft een Helpende Hand Nodig.

Wees Aardig voor Anderen, Iedereen heeft een Helpende Hand Nodig


Sommige mensen zijn erg nors en komen niet vriendelijk over maar misschien is hun hart wel de vriendelijkheid zelf en zijn ze heel aardig.
Beoordeel niet iemand op zijn uiterlijk en blijf aardig met respect.
Maar er zijn ook personen die het zo druk hebben dat ze alleen maar met hun eigen bezig zijn en alles allemaal te gehaast willen doen dat ze niet eens tijd hebben om aardig te zijn.
Dat zijn de workaholics en voor hun is alleen maar succes belangrijk en wat anderen denken of voelen is niet zo belangrijk.
En zo vergeten ze dat we elkaar allemaal nodig hebben maakt niet uit waarmee, maar alleen zijn we maar een éénling en zal er door ons druk doen en geen aandacht aan anderen besteden ook maar weinig gebeuren.
Communicatie op een aardige manier is zeer belangrijk in het leven ook voor onszelf zal het een beter gevoel geven en er zal sneller een helpende hand zijn.
Want wie willen we nu helpen als zij ons benaderen met een grote mond en zo is het ook omgekeerd of als we niet vriendelijk zijn zal er ook niemand zin hebben om ons te hulp te schieten en daar staan we dan.
Vriendelijk zijn voor anderen kost niets en daar kan blijdschap uit voortvloeien met een goede vriendschap, zodat we elkaar kunnen helpen als dat nodig mocht zijn.
Iedereen is wel eens verlegen om hulp en dan zijn de aardige mensen als eerste die een handje bij springen.
Dus wees zelf ook aardig met een helpende hand voor anderen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment