Wednesday, August 7, 2013

Wij Moeten Geloven in Onszelf als Niemand Anders dat Doet.

Wij Moeten Geloven in Onszelf als Niemand Anders dat Doet.

Wij Moeten Geloven in Onszelf als Niemand Anders dat Doet


Wij weten allemaal dat er personen in ons leven verschijnen die niet onze vriend willen zijn maar uit zijn op het verbeteren van hun eigen leven.
Als we succesvol zijn in het leven vergroot het de kans zulke personen te ontmoeten en niet per toeval want hun hebben ons uitgezocht als de prooi voor hun.
Soms hebben we dat gelijk door maar we zijn geen helderzienden en kunnen niet alles voorspellen en worden door slimme listen en bedrog om de tuin geleid door die persoon.
Het moment dat wij het dan door hebben is het al te laat en hebben ze ons vertrouwen misbruik waarna we de vriendschappelijke relatie moeten beëindigen met hun en achter blijven met frustraties en de vraag waarom.
Dan begint de ellende pas, want nu zijn ze door de mand gevallen en is hun opgezette spel van bedrog beëindigt en gaan anderen vragen stellen van wat is er gebeurd.
Op dat moment is het zo makkelijk om een verhaal te verzinnen wat geloofwaardig overkomt bij mensen want dat is hun levensonderhoud en om zo anderen nog meer te duperen voor eigen bestwil.
En het probleem is dat anderen niet gaan informeren aan twee kanten maar direct het verhaal geloven en van daaruit een plan trekken en dat is een grote fout die er gemaakt word om zo credit te geven aan een oplichter.
Maar al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel, want de tijd staat niet stil en zulke mensen zoeken steeds weer een nieuw slachtoffer en daarmee komt het als het al te laat is voor de ander jammer genoeg toch altijd gerechtigheid in het leven.
Zulke personen verdienen geen goede plaats in onze positieve gemeenschap en zullen op de langeduur hun verdiende loon krijgen.
En wij moeten gewoon blijven geloven in onszelf ook al geloven anderen ons niet want van hogerhand zal er altijd rechtvaardig gehandeld worden en zal geduld ons dat recht terug geven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment