Tuesday, September 17, 2013

Ambitieus.

Ambitieus.

Ambitieus


Wat is het fijn als we ergens in geïnteresseerd zijn en er onze gedachten over laten nadenken.
Het hoe, wat en waarom dat zo is of moet.
Alles heeft zo zijn redenen en omdat wij het speciaal vinden raken we erdoor geïnspireerd.
Waardoor onze ambitie word opgewekt en we er alles over willen weten of het gaan doen.
Dat geeft zo’n goed gevoel in ons lichaam dat we er geheel van ondersteboven kunnen zijn, omdat het ons zo fascineert dat we er constant mee bezig zijn in onze gedachten.
Ambitieuze mensen zijn ijverig en eerzuchtig om verbeteringen aan zichzelf te bewerkstelligen om zo een hogere functie te verkrijgen of een beter niveau te bereiken.
Door ambitie kan iemand ook streven om een betere carrière te krijgen met ambitieuze plannen voor de toekomst.
Motivatie en ambitie kunnen we ook overbrengen op andere personen als ze leergierig zijn en wij het positief met voorbeelden en woorden kunnen uitleggen.
Het zijn meestal leidinggevende personen die dit doen met een goede sociale omgang en gedachten waardoor ze de kennis gemakkelijk kunnen over transporteren aan anderen als een superieur.
Iemand die de carrière doelstelling van anderen verder kan ontwikkelen door ze te coachen om zo verdere groei van prestaties te realiseren en de kwaliteiten kan vergroten.
Als wij over deze kennis beschikken kunnen we naar vacatures kijken waar ze ambitieuze werkkrachten zoeken die de capaciteiten hebben om bedrijfsinformatie over te brengen naar anderen.
Als wij ambitie en interesse hebben voor een bepaald onderwerp en daardoor met ons hart ervoor gaan zullen we altijd beter presteren met kennis en in de praktijk.
Waardoor ons humeur en kwaliteiten een pluspunt zullen zijn voor een ambitieuze toekomst.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment