Friday, September 6, 2013

Begin Onze Dag met een Dankbaar Hart.

Begin Onze Dag met een Dankbaar Hart.

Begin Onze Dag met een Dankbaar Hart


Iedere dag dat wij mogen meemaken is een geschenk uit de hemel.
Wakker worden en vanuit ons bed direct gaan denken over positieve dingen,want er is altijd zon aan de hemel, hoewel soms de zon zich kan verschuilen achter de wolken.
Maar vrolijk onze dag tegemoed gaan is al een positief uitgangspunt en dan kan het glimlachen beginnen, respect tonen tegenover iedereen die wij tegenkomen met een goedemorgen kan nooit geen negatieve houding tonen.
Een ieder die dat ook respecteert zal daar een voorbeeld aan kunnen nemen en weer een voorbeeldfunctie naar anderen toe zijn.
Zo kunnen we iedere dag dankbaar zijn en met iets positief onze dag beginnen voor een betere wereld.
En starten door vriendelijk te zijn tegenover anderen mensen die we tegenkomen op deze mooie planeet de aarde.
Het zal ons ook vreugde geven en dankbaarheid doordat onze opstelling met een openhartig karakter en optimisme anderen zal motiveren om het op te volgen.
Ook zullen velen het waarderen en hun vriendelijk terug tonen aan ons waardoor er een gezellig gesprek kan ontstaan waaruit een relatie kan voortvloeien.
Dankbaar zijn voor iedere dag en te beginnen door optimistisch te zijn en positieve gedachten te hebben zowel ook respectvol en vriendelijk te zijn tegen anderen is een gift die Moedernatuur de verschillende kleuren geeft in ons bestaan.
Een goed hart is altijd dankbaar en vergeeft iedereen zijn zonden voor het slapen gaan.
Domme mensen maken problemen, wijze mensen lossen ze op en intelligente personen vergeven en leren ervan en weten dat iedereen in het leven krijgt wat ze verdienen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment