Wednesday, September 4, 2013

De Echte Leider heeft geen Behoefte om te Leiden, maar Wil Ons de Juiste Weg Wijzen.

De Echte Leider heeft geen Behoefte om te Leiden, maar Wil Ons de Juiste Weg Wijzen.

De Echte Leider heeft geen Behoefte om te Leiden, maar Wil Ons de Juiste Weg Wijzen


Er zijn genoeg leiders in de wereld en ze hebben allemaal macht en rijkdom.
Kunnen makkelijk velen harten breken en hun krachtige invloed tonen aan ons.
Maar de echte leider wil geen baas spelen of macht uitoefenen die wil graag dat alles rechtvaardig en goed georganiseerd is met vrede.
Wil dat zijn landgenoten, organisatie of volgelingen niet in de problemen komen maar juist een beter leven krijgen met een goede educatie.
De echte leider wil dat er harmonie is met goede gevoelens en wil een leermeester zijn zodat alle minpunten verbetert kunnen worden.
Wil tonen en anderen leren hoe er verbeteringen kunnen worden aangebracht die een ontwikkeling en uitbreiding van hun verstand geeft door meer kennis en kunde.
Waardoor iedereen daar baat bij heeft en daardoor er een hechtere band ontstaat onder elkaar en iedereen blij is.
Zodat de vertrouwensband met elkaar ook eerder positieve gevolgen heeft en er dan eerder vreugde zal zijn met een win-win situatie.
Want daar doen we het allemaal voor zorgen dat alles in de beste banen geleid word en iedere inspanning een verbetering word van ons leven.
Dat is een voordeel voor iedereen en is ook iedere leider tevreden mee, want de leider ziet positieve vriendelijke mensen om zich heen die hem of haar allemaal respecteren vanuit hun hart en met een glimlach.
Dit verbetert ook het innerlijke gevoel voor elkaar en er zal een positievere sfeer zijn met meer prestatie motivatie.
Een Grote leider zijn door de baas te spelen is leuk en komt stoer over bij sommige mensen, maar een leider zijn die alles wat hij ziet wil verbeteren in het voordeel voor de mensheid en de minder ontwikkelde de juiste weg wijst in vrede zal bij iedere persoon geliefd zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment