Saturday, September 14, 2013

Een Doel Zonder het Juiste Plan is Enkel een Duidelijke Wens.

Een Doel Zonder het Juiste Plan is Enkel een Duidelijke Wens.

Een Doel Zonder het Juiste Plan is Enkel een Duidelijke Wens


Wij allemaal zijn geboren en willen op latere leeftijd een doel verwezenlijken en zullen er alles aan moeten doen om dat te bereiken.
Dat is niet iets wat zomaar zal gaan en om het eerder gedaan te krijgen zullen we de dingen goed moeten regelen via de voorgeschreven wetten en plichten.
Met vergunningen en een goed voorbereid plan ook financieel moet het goed in elkaar steken zodat wij weten welke obstakels we tegen gaan komen en dat het ons geen problemen gaat geven achteraf.
Want als we geen goede plannen hebben om onze doelstellingen te bereiken, dan is het gewoon een wens dat het een goede afloop gaat hebben.
En dat is een doel zonder een plan waar we hopen op iets dat niet gemakkelijk zal slagen of bijna nooit werkelijkheid zal gaan worden.
Een wens die we graag in vervulling zien gaan en aan een profeet deze vraag gaan stellen maar zonder onze eigen volledige inzet is het beter om deze wens weer snel te vergeten.
Dingen die niet goed voorbereid zijn en waar geen duidelijk en goed onderzocht plan is moet worden gezien als een wens die voor negentig procent al mislukt is.
Daaraan beginnen is als “water naar zee dragen” en zal uiteindelijk een nutteloos plan worden met een hopeloos einde en verlies.
Dat is een duidelijke wens zonder juist plan en heeft geen doel.
Dus laten we gewoon verstandig zijn en maak een goede planning om ons doel gemakkelijk te bereiken.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment