Tuesday, September 3, 2013

Een Grote Visie hebben Brengt ons de Positieve Resultaten.

Een Grote Visie hebben Brengt ons de Positieve Resultaten.

Een Grote Visie hebben Brengt ons de Positieve Resultaten


Als we klein denken zal het ook nooit groot worden maar als we groter denken kan het ook groot worden.
Dromen kunnen werkelijkheid worden en werkelijke dingen een nachtmerrie.
Het is altijd beter om een ruime visie te hebben met veel ideeën en voorstellingen die er nog niet zijn maar waar we in onze gedachten al wel een verbeelding van hebben.
Succes begint met een idee en een grote visie, want als we er over kunnen dromen dan is het ook mogelijk om het te doen.
En als wij er zelf in geloven dan is er niemand die ons ervan kan weerhouden om onze droom uit te willen laten komen.
Wij gaan ons eigen niet concentreren op bekrompen mensen, maar moeten een bredere visie hebben om te bereiken wat we willen in het leven.
Met een bredere visie denken geeft ons altijd meerdere mogelijkheden en ook meer overtuiging als wij het uitleggen tegenover anderen.
Ruimdenkend over de toekomst en al voorbereidingen  maken in onze gedachten als de dingen grotere volumes gaan aannemen zodat we op alles al voorbereid zijn en aanpassingen simpeler worden.
Overal rekening mee houden door de brede visie en grote vermogens resultaten  zodat die aantonen dat wij er goed aangedaan hebben door direct vanaf het begin voorbereid te zijn op uitbreidingen en alles mogelijk is.
Terwijl als we klein denken we later problemen krijgen wanneer alles sneller groeit dan was voorzien en we het fysiek en mentaal niet meer aankunnen.
Daarom een grote visie brengt positievere resultaten op de langere duur en voorkomt onverwachte stress wanneer alles sneller gaat dan gepland.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment