Tuesday, September 10, 2013

Laten we een Helpende Hand Verlenen als Andere Ons Nodig Hebben.

Laten we een Helpende Hand Verlenen als Andere Ons Nodig Hebben.

Laten we een Helpende Hand Verlenen als Andere Ons Nodig Hebben


Het leven is op vele gebieden oneerlijk verdeeld maar op dit punt zijn we allemaal gelijk en is er geen onderscheid.
Iedereen heeft hulp nodig voordat we in staat zijn om zelfstandig iets te ondernemen en zelfs dan kunnen we het niet alleen.
Maar er zijn helaas personen die altijd afhankelijk zijn van de hulp van een ander door lichamelijke gebreken of tekortkomingen.
Zijn altijd aangewezen op de hulp die anderen hun bieden, zonder dat is hun leven een ramp en niet vol te houden.
Zijn in een noodsituatie beland vaak ongevraagd maar moeten leren daarmee om te gaan.
Iedereen heeft zo zijn eigen problemen sommigen fysiek anderen materialistisch maar het is een gehele opgave als we in nood komen om ons daaruit te redden.
Vaak door zo’n tegenslag komen we ook nog mentaal en psychisch in de problemen waardoor het nog moeilijker is om oplossingen te vinden.
Als wij dan een helpende hand kunnen zijn en een goede daad verrichten door iemand uit de nood te helpen geeft dat ons een vredelievend gevoel waar we trots op kunnen zijn.
Helaas zijn er ook personen die daar misbruik van maken maar dat moet ons er niet van weerhouden om onze goede wil en hart te tonen om anderen te helpen uit een noodsituatie.
Goedheid zal altijd beloond worden en kwaadaardigheid bestraft dus wie een helpende hand verleent zal ook in vrede leven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment