Thursday, September 5, 2013

Liefde Kent geen Grenzen.

Liefde Kent geen Grenzen.

Liefde Kent geen Grenzen


We kunnen het onszelf niet voorstellen wat ons leven zou zijn zonder liefde.
Maar we weten allemaal dat als er verliefdheid is we het onmogelijk kunnen stoppen.
Want liefde is het begin van velen dingen in het leven en er zijn ook zoveel verschillende soorten liefde het is gewoon grenzeloos.
Verliefd zijn is niet alleen maar tussen twee mensen, we kunnen van onze omgeving, huis, werk, studie en nog zoveel meer houden.
Liefde kan ons het mooiste moment, het beste gevoel en meeste pijn in het leven geven en het is allemaal gratis.
De vooruitzichten en herinneringen aan en met liefde kunnen een grote impact op ons leven hebben die bijna onvergetelijk zijn.
Die zijn haast gegraveerd in ons hart als muziek op een CD en word iedere keer maar weer afgespeeld met geluiden waar we niet altijd naar willen luisteren maar het geheugen  blijft ons eraan herinneren.
En een liefde wat eens in ons hart heeft vertoefd is niet zomaar verdwenen als hoofdpijn en daar is ook geen medicijn voor.
Heimwee naar de liefde kan een onweerstaanbare pijn voor ons veroorzaken en kan ons voor een lange tijd bezighouden met een onprettige gedachten.
Grenzeloos is het verlangen naar liefde maar helaas heeft ook de pijn geen grenzen en kan onverdraagbaar zijn met slapeloze nachten en tranen van verdriet.
Iets missen wat er eerst was en dan onbereikbaar is kan zo’n psychische invloed op ons hebben dat alles wat we hadden opgebouwd instort als een kaartenhuis en voortgaat als de dominostenen muur waar de eerste steen omvalt en de rest maar blijven omvallen.
Voor ons hart is dan het leven beëindigt omdat we op dat moment zwak zijn en vol van verdriet maar we moeten positief en sterk zijn.
Want liefde is grenzeloos maar het leven heeft ook geen grenzen en overal in de wereld is er een plek waar wij nieuwe liefde kunnen ontmoeten met een betere start door de ervaringen uit het verleden.
En afstand heeft ook geen invloed op onze gevoelens.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment