Sunday, September 15, 2013

Niets is Blijvend in deze Wereld, Zelfs onze Problemen Niet.

Niets is Blijvend in deze Wereld, Zelfs onze Problemen Niet.

Niets is Blijvend in deze Wereld, Zelfs onze Problemen Niet


In ons leven hebben we al veel variatie meegemaakt de meesten dingen die wij wilden toen we jong waren zijn anders gelopen en hebben we nooit volbracht of meegemaakt.
We hechten ons toen aan dingen die er nu allang niet meer zijn en dat moeten we accepteren en tolereren, want dat is het leven.
Een ieder heeft een eigen perspectief over het leven maar niets is er permanent alles in het leven is er maar tijdelijk en als iets er voor een lange tijd is denken we dat het blijvend is en niet meer kan verdwijnen uit ons leven.
Maar dat is een illusie en een droom in onze gedachten want sommige dingen zullen er een langere tijd zijn maar alles zal toch een keer verdwijnen.
Geniet van ieder moment in ons leven met vol plezier, want het zijn tijdelijke momenten ook al denken we van niet maar als we terug kijken op ons leven zullen we het moeten bekennen dat de waarheid zo is.
Waar we vroeger woonden of als wij ergens lange tijd niet meer zijn geweest ondervinden we dat alles is veranderd en erger zelfs het is er niet meer.
Dus word nu eens wakker en denk eens heel goed na accepteer dat alles maar tijdelijk is en zie het als een geschenk van nu en geniet daarvan.
Alles zal op den duur verdwijnen uit ons leven en hoe ouder we worden des te meer er verdwijnt uit ons leven geef onszelf een kans en maak de ommekeer door dat in te zien.
Ben blij met de momenten dat we goede relaties hebben en lachen daardoor ons gelukkig voelen met vreugde en haal daar het beste uit en waardeer het.
Problemen heeft iedereen en die zijn ook maar tijdelijk, want we doen er alles aan om ze op te lossen en hoe positiever we zijn hoe eerder we ze kunnen oplossen, want met paniek maken we het alleen maar erger en komt er geen oplossing.
Zoals we ons kunnen hechten aan de goede ervaringen en tijden in ons leven maar dat is een definitie van periodes niet van iets constantst.
Afwisselend met goede en erg goede tijden of slechte en betere tijden maar niets was blijvendst.
Leef met vreugde en liefde in alle eerlijkheid op het gegeven moment, want het zal niet blijvend zijn en weer verdwijnen zonder vrede.
Geniet van ieder moment en weet dat alles waar we zo van genieten er maar tijdelijk is.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen




No comments:

Post a Comment