Tuesday, September 24, 2013

Vooruitlopen op Feiten Beperkt Onze Druk.

Vooruitlopen op Feiten Beperkt Onze Druk.

Vooruitlopen op Feiten Beperkt Onze Druk


De mogelijkheden met veel dingen is sterk verbetert door de digitale wereld.
Het verspreiden van een urgente gebeurtenis of bericht naar de andere kant van onze wereld is in seconden gebeurd en levert vele voordelen op voor meeste doeleinden.
Als wij over deze middelen beschikken maakt het ons leven een stuk gemakkelijker als we aan de snelheid van de mensheid nu willen voldoen, want de meesten willen iets bestellen en het gisteren geleverd hebben.
Maar dat is natuurlijk onmogelijk, alles is nu zo gejaagd en gebaseerd op snelheid en kwaliteit door de vele concurrentie dat we moeten uitblinken om een betere positie te kunnen veroorloven.
We moeten vooruitlopen door alles soepel te laten verlopen en zeer georganiseerd te werk gaan zodat er minder stress is en als er iets verkeerds gaat er gelijk een oplossing is.
Zodat anderen eigenlijk niet eens merken dat er iets fout is gegaan en alles met een glimlach zien gebeuren.
Als de dingen in ons leven zo goed georganiseerd zijn dat er voor alles een reddings plan is met een geschikte oplossing valt er een grote druk in het leven van ons af.
Zijn we altijd ontspannen en komt stress niet snel voor in ons leven doordat we altijd iets achter de hand hebben als een brandblusser voor het vuur te doven bij een brandje.
Iets in ons leven incalculeren zoals dingen die nog niet gebeurd zijn maar die wel kunnen gebeuren is een verstandig iets om die in te plannen en daar rekening mee te houden.
Vooruit lopen op de feiten zal de druk verzachten als er in paniek gehandeld moet worden.
Leef in het heden, denk voor de toekomst en houd rekening met onverwachte gebeurtenissen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment