Wednesday, September 11, 2013

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme.

Wat we ook Doen, Verlies Nooit uw Enthousiasme


De gehele dag niets doen en stil zitten kijkend naar het plafond is voor niemand vol te houden die discipline en geduld hebben niet veel personen.
We kunnen respect hebben voor degenen die het wel hebben maar wij doen liever dingen waar we plezier in hebben met een goed gevoel.
Iets waar wat mee te beleven is en waar variatie in zit zodat we soms kunnen lachen met een discussie en afwisselende contacten.
Het moet iets zijn waar we opgewonden van raken en waar we naar verlangen als we het een tijdje niet doen en het missen.
Heimwee er naar hebben en enthousiast zijn als we ermee bezig zijn zodat op dat moment onze verlangens vervuld zullen worden.
Daar kunnen we dan genoegdoening uit halen en er tevreden onze tijd aan besteden, want onze tijd is beperkt en die willen we goed en wijs besteden.
We zouden ook dom zijn als we die besteden aan iets waar we niet enthousiast van worden en zo ons humeur en gevoelens verslechten.
Iets tegen onze zin in doen geeft alleen maar rare gedachten  en zal ons ook nooit gelukkig kunnen maken, er zijn natuurlijk altijd gevallen dat we even ” door de zure appel heen moeten bijten ” maar dat is niet goed voorons welzijn.
Doe alleen maar dingen in het leven die ons blij en gelukkig maken waar we enthousiast van worden en dat graag vaker willen doen.
Dat zal ons het groenlicht geven op een goede welvaart, wat dingen doen die onze gevoelens verbeteren,  geeft die enthousiasme om het zo goed mogelijk te doen en daarbij gebruiken we dan alle positieve energie dat ons lichaam kan verwekken.
Wat ons de beste resultaten zal geven en dat zal onze enthousiasme verhogen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment