Saturday, October 26, 2013

Alle Wegen die Leiden tot Succes, Passeren Meerdere Obstakels en Hindernissen

Alle Wegen die Leiden tot Succes, Passeren Meerdere Obstakels en Hindernissen

Alle Wegen die Leiden tot Succes, Passeren Meerdere Obstakels en Hindernissen


Voor niks gaat de zon op en leid dit tot succes? precies!!!!!!!
Zo is het ook in ons leven als we iets willen bereiken zullen we ervoor moeten strijden om de juiste kennis en positie te veroveren.
Met geld kunnen we veel doen en kopen maar kennis en intelligentie is niet te koop maar wel te leren voor iedereen.
En daar moeten we moeite voor doen om die te vergaren en te bezitten dat zal “niet over één nacht ijs gaan”
Maar kost tijd en geduld met veel leerstof die geleerd moet worden en dat zal niet altijd gemakkelijk gaan, want niet iedereen heeft dezelfde aanleg voor iets.
Ook met een zakelijke transactie of om een bedrijf te starten zullen we eerst een geheel bestemmingsplan moeten samenstellen om zo alles georganiseerd te doen voor een betere kans van slagen.
Dit vergt een enorme inspanning en moet men genoeg kennis hebben om alles in goede banen te leiden via de wettelijke regels om zo alles te ondernemen zonder achteraf problemen te ondervinden met een beëdigt ambtenaar.
Zo is het ook met successen in de sport om prestaties te leveren moet er veel van een normaal leven ontzegt worden om ons lichaam geheel voor te bereiden om te presteren.
Dat gaat ook niet altijd met plezier en er is wel vreugde bij een overwinning maar met een teleurstelling zijn er ook vele obstakels en hindernissen mee gemoeid.
Successen zijn er ook niet voor iedereen voortdurend en bij de minder presterende momenten of verliezen is er psychische druk die een grote impact heeft op ons leven en gezien kan worden als een flinke obstakel.
Ook door de drang om te willen presteren en successen te laten zien aan de vele fans en de opdringerige media die leeft van kritiek leveren.
Is het geen makkelijke opgave om tegenwoordig nog successen te leveren in het leven zonder eerst te worden geconfronteerd door vele obstakels en hindernissen.
Maar dat neemt niet weg dat ieder succes of overwinning gevierd word met een triomfantelijke vreugde en trots dat ons leven een glansrijk bestaan geeft.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment