Tuesday, October 29, 2013

Als er Iets Bedoeld is voor Ons, Zal het er Komen.

Als er Iets Bedoeld is voor Ons, Zal het er Komen.

Als er Iets Bedoeld is voor Ons, Zal het er Komen


Op één of andere manier gebeuren er altijd dingen in ons leven die precies de lege plaats innemen en vervangen, waar we het op dat moment nodig hebben.
Het lijkt erop dat “als de nood het hoogst is dan is de redding nabij” en er komt een juiste oplossing voor ons.
Zo beginnen we te geloven dat dingen voorbestemd zijn voorons en we de leegtes met iets wat we tekort komen worden opgevuld met een gewenst resultaat.
Daarom is het heel belangrijk om een doorzettingsvermogen te hebben en nooit de moed op te geven, want uiteindelijk zal er toch een geschikte oplossing komen.
Soms is het moeilijk om daarin te geloven als we constant met tegenslagen worden geconfronteerd en er psychisch onder lijden en daardoor hoop verliezen.
Maar als we daaraan toegeven worden we alleen maar meer gedeprimeerd en maken het alleen moeilijker voor onszelf wat ook onze dagelijkse omgeving zal inzien.
Probeer positief dingen te accepteren en met een kalm humeur er anders tegen aan te kijken, want een doorzetter heeft altijd meer voordelen dan een opgever.
Het moment dat wij onze houding tegenover onszelf en anderen gaan veranderen is dat een teken van zwakte en dat wij de moed al opgeven.
Dat is al gelijk geen goed vooruitzicht en zal op alle fronten een negatieve uitwerking hebben wat resulteert in een ongemakkelijke houding.
Er is niets zo frustrerend als ons eigen niet op ons gemak te voelen als we ergens zijn of mee bezig zijn.
Dus blijf gewoon onszelf en positief, want als er iets voor ons bedoeld is zal het er ook komen en laten we het dan maar beter in vreugde verwelkomen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment