Thursday, October 10, 2013

Eerlijkheid zal Altijd worden Gewaardeerd.

Eerlijkheid zal Altijd worden Gewaardeerd.

Eerlijkheid zal Altijd worden Gewaardeerd


We leven nu in een tijd dat mensen sneller geneigd zijn om de criminaliteit in te gaan.
Door de overbodige levens behoeften en leefwijze met alcohol en drugs is de mentaliteit van de meeste personen drastisch gedaald.
Ook door de invloed van diverse verslavende middelen word het fatsoen en eerlijkheid verminderd en word daar niet meer over nagedacht.
Aan de houding en omgang met elkaar word geen aandacht meer besteed, want er zijn andere verlangens en behoeften die belangrijker zijn voor de meesten mensen dan vriendschap.
Goede vriendschappen zijn zeldzaam geworden, want omgang met elkaar heeft een andere betekenis nu.
Bijna alles draait om financiële voordelen of om te tonen hoe goed we bij rijkdom het gedaan hebben om aan de ander te laten zien en zo status te vergaren.
Ook is dat een grote fout van de meeste mensen dat als iemand geld heeft het niet uitmaakt hoe ze dat verdient hebben als hun er maar van mee kunnen profiteren of genieten.
Dat geeft anderen een vrijkaartje om criminele dingen te doen, want zogezegd geld stinkt niet.
Deze personen liegen, bedriegen en benadelen anderen maar dat is geen probleem voor velen, maar ze vergeten dat hun het zelfde kan overkomen want (een Vos verleert zijn streken niet) ze zijn zelf een slachtoffer.
En vroeg of laat gaat daar de rekening voor betaalt moeten worden,  oneerlijkheid word afgerekend door de wet of de verkeerde persoon die het niet accepteert.
En om ons leven zo te verwoesten door te weten dat wij fout zijn en daar op afgerekend worden door gevangenis straf of erger is het niet waard en zal geen langeduur hebben.
Wat wel een levenslange duur en een goede reputatie geeft is om altijd eerlijk en oprecht te zijn tegenover de medemens zonder aan voordelen te denken.
Eerlijkheid zal altijd worden gewaardeerd en geeft ons een garantie voor een vreedzame en goede toekomst.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment