Wednesday, October 23, 2013

Er is Altijd Licht om Ons te Begeleiden naar Huis als we de Weg Verloren Zijn.

Er is Altijd Licht om Ons te Begeleiden naar Huis als we de Weg Verloren Zijn.

Er is Altijd Licht om Ons te Begeleiden naar Huis als we de Weg Verloren Zijn


In de natuur zien we soms meer donkere wolken met regen en onweer dan de zon.
Zo is het ook in ons leven vele voorkomende situaties kunnen we relativeren aan de natuur.
Er zijn periodes dat er zoveel narigheid op ons afkomt dat wij het niet meer zien zitten en eigenlijk geen directe oplossing kunnen bedenken voor onze redding van het probleem.
Vaak is dat de psychische kant waardoor we verward raken en in de paniek zone komen.
We onze gedachten en andere mogelijkheden al getracht hebben en waargenomen maar dat kan niet leiden tot een oplossing van het probleem en maakt ons radeloos.
Dit kunnen alleen materialistische problemen zijn maar meestal word het gecombineerd met meningsverschillen in relaties waardoor er een te grote druk op ons komt en we een neiging krijgen van overspannenheid.
Dit is een erg normaal gegeven, omdat onze inwendige gevoelens veel invloed hebben op onze gedragingen en uiterlijke houding.
Op zo’n moment zijn wij even de richting van ons dagelijkse leven verloren en weten niet op welke plaats wij staan in deze wereld door alle negatieve gebeurtenissen achter elkaar.
Maar hoe donker het ook zal zijn op dat moment er is altijd licht aan de andere kant van de tunnel, dus is het beter om daar altijd aan te denken.
Hoe moeilijk onze situatie ook zal zijn er is altijd iets dat ons weer in de juiste richting zal sturen en met doorzettingsvermogen zullen we dat ook bereiken.
Het licht van de zon kan soms verdwijnen maar zal altijd door de donkerste wolken schijnen om ons te begeleiden terug naar ons vertrouwde huis.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment