Tuesday, October 1, 2013

Er is Geen Grotere Liefde dan een Goed Luisterend Oor.

Er is Geen Grotere Liefde dan een Goed Luisterend Oor.

Er is Geen Grotere Liefde dan een Goed Luisterend Oor


Wij allemaal hebben respect voor de liefde en de vrede dit is iets dat ons een fijn en voldaan gevoel geeft.
Liefde is onvermijdelijk in ons bestaan en geeft ons alleen maar vreugde en geborgenheid door tederheid en begrip.
Elkaar begrijpen is de verbondenheid als een sleutel voor een slot het opent de poort voor een openlijke communicatie met begrijpelijke taal.
Er zijn geen mooiere momenten in het leven als de dingen vreedzaam verlopen en met liefde.
Dat geeft een ontspannen gevoel en verbeterd ons humeur waardoor er een liefdevolle romantische sfeer ontstaat.
Wij allemaal hebben behoefte om soms onze innerlijke frustraties en emoties te delen met een ander, op dat moment is er niets aangenamer als onze geliefde alle aandacht met een luisterend oor aan ons kan geven.
Dit geeft ons zo’n vertrouwd en veilig gevoel dat wij ons niet hoeven te distantiëren en alles openlijk kunnen vertellen.
Waardoor alle begrip en respect met waardering geapprecieerd word door ons, waardoor we weten dat onze liefdevolle relatie waarde heeft.
Het is zo belangrijk in een relatie om elkaar respect te tonen door naar elkaar te luisteren hoe moeilijk het ook is, zonder daardoor geëmotioneerd te reageren.
Laat emoties niet de overhand krijgen in een uitstekende relatie door gefrustreerd te worden, maar laat de liefde altijd de meerdere zijn want voor het slapen gaan liggen jullie weer tezamen naast mekaar in bed.
Luister goed naar elkaar en leer om te luisteren, want dat zal ieder meningsverschil of misstap in de relatie verzoenen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment