Friday, October 18, 2013

Gemeenschap.

Gemeenschap.

Gemeenschap


Vele mensen hebben het nog steeds niet in de gaten maar wij met zijn allen zijn één grote gemeenschap die elkaar allemaal nodig hebben.
Wie we zijn of wat voor huidskleur wij hebben speelt helemaal geen rol de wereld is van ons samen.
Samen kunnen wij er het beste van maken in de tijd dat we op de aarde zijn en proberen om het elkaar naar de zin te maken met veel plezier.
Maar blijkbaar heeft niet iedereen dat standpunt en vind financiële belangen en macht een eerste vereiste in hun leven.
Terwijl liefde en vrede ons allemaal betere vooruitzichten kunnen geven met allemaal goede gevoelens.
Omdat het geld wat uitgegeven word ter verdediging van de mensheid beter kan besteed worden aan investeringen ten goede van de economie wat geeft welvaart.
Het is eigenlijk onmogelijk om te begrijpen dat wereldleiders daar zelf niet over kunnen nadenken terwijl hun als individu ook in vrede willen leven.
En dat koppig zijn en uitgaven aan oorlogswapens alleen maar meerdere problemen en werkzaamheden opleveren met een doel om elkaar te vernietigen als het verkeerd gaat.
Dat is eigenlijk al geen goed voorbeeld voor de bevolking en lijkt meer op eigenbelangen en niet echt voor het volk.
Samenwerking is in dit geval een motivatie voor iedere persoon op deze wereldbol die moet toezien hoe er miljarden worden uitgegeven aan landsbeveiligingen om oorlog te kunnen voeren en er in verschillende landen armoede en honger word geleden.
Beter is om dat geld te investeren voor de samenleving en zo de economische crisissen te voorkomen en daar de gemeenschap mee te motiveren door hun te laten zien dat er welvaart opkomst is.
Welvaart in de gemeenschap geeft ons allemaal een vrede vol gevoel met een optimistische toekomst.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment