Sunday, October 6, 2013

Het Vergt een Grote Moed om Ons niet te Laten Verslaan door een Mislukking.

Het Vergt een Grote Moed om Ons niet te Laten Verslaan door een Mislukking.

Het Vergt een Grote Moed om Ons niet te Laten Verslaan door een Mislukking


Het leven is zo mooi en fantastisch dat we zelfs aan iets kunnen denken en er over verzinnen of praten terwijl het er nog niet eens is.
Dromen ervan en maken een schets in onze gedachten met een verbeelding tot wat het allemaal kan gaan worden als alles goed gaat.
Dat geeft ons een erg goed gevoel en daar worden we erg positief door waarna wij er meer energie aan gaan besteden om het werkelijkheid te laten worden.
Hoe meer het plan word uitgewerkt en vordert komen er ook meerdere nieuwe ideeën naar voren die het allemaal nog meer haalbaar maken.
We worden steeds vrolijker en enthousiaster als we onze droom in werkelijkheid zien veranderen dat geeft ons entourage met positieve moed.
Iedere dag zijn we bezig met ons plan en waar we veel aandacht aan besteden om het waar te maken voor een verbetering van onze toekomst.
S’nachts kunnen we niet slapen, want onze gedachten zijn er constant mee bezig en willen het beste resultaat.
Dan is het zover alles is gereed en de opening zal gaan plaatsvinden vol van zenuwen en blijdschap hebben we het voor elkaar gekregen en het gerealiseerd.
Maar tot een ieder zijn spijt geeft het ons niet de verwachte optimistische resultaten zoals wij gedacht hadden en word het een fiasco met verlies.
Daar gaat dan onze mooie droom en de gemaakte verwachtingen leiden tot niets en geven niet de gewenste opbrengsten.
Nu is het moment aangebroken om dat in te zien en de moed te tonen om te erkennen en accepteren dat het een mislukking is met een verkeerde inschatting.
Zo staan nu de zaken ervoor en dat is geen probleem als wij de capaciteiten kunnen aantonen dat wij een goede winnaar zijn maar ook een betere verliezer en gaan gewoon ons plan wijzigen.
Daarmee kunnen wij de geïnvesteerde moeite, tijd en kapitalen redden door met een nieuw idee te komen en hopen dat het geen mislukking word.
Niet alle genomen stappen zijn of zullen een succes zijn in ons leven maar als wij een mislukking kunnen aanvaarden en de moed niet laten zakken.
Zal het moeilijk worden om ons eigen karakter te verslaan en zal onze moed voor een overwinning zegevieren in de toekomst.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment