Friday, October 4, 2013

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week.

Samen in een Soepel Verlopen Dag deze Week


Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan en toch streven wij er allemaal naar.
Iedereen wil graag een ontspannen leven en dat alles vreedzaam verloopt zonder problemen en stress.
Een goede communicatie onder elkaar is daar de juiste oplossing voor en compromissen sluiten als er andere idealen of meningsverschillen zijn.
Elkaar helpen om dingen op te lossen zal ook een vreugdevolle samenwerking tot stand brengen en een hechtere band tezamen.
De balans vinden zodat het reële ervan afstraalt en een ieder snel tevreden is en niet het gevoel heeft dat ze meer doen dan de ander.
Zo creëren we vriendschap en medeleven met elkaar waardoor we sneller verenigt stappen kunnen ondernemen door wederzijds respect.
Wie wil er nou niet dat er vrede is onder de bevolking en we zonder voorzichtig en bang te zijn overal naar toe kunnen gaan.
We niet constant met criminaliteit geconfronteerd moeten worden en zonder zorgen ons huis kunnen verlaten en naar buiten kunnen gaan om onze dagelijkse dingen te regelen.
Wat zou dat een fijn gevoel zijn om onbezorgd te genieten van de vrijheid in een vreedzame samenleving waar iedereen bereid is om elkaar te helpen en ieder probleem met praten opgelost word.
Dit is iets wat wij zelf niet alleen kunnen verwezenlijken maar tezamen kunnen we daar aan werken en verenigt veranderingen teweeg brengen door behulpzaam te zijn naar elkaar.
Er zullen altijd buitenbeentjes zijn in onze wereld maar als we het leven op aarde willen veranderen moeten we een start bij onszelf maken en zo een voorbeeld zijn voor volgelingen.
Dat zo iedereen zich ervan bewust raakt dat het wel degelijk mogelijk is om vrede in de wereld te krijgen als wij dat samen willen.
Laten we verenigt de dagen soepeler en ontspannen verlopen, probeer dat voorbeeld voor anderen te zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment