Thursday, October 17, 2013

Verspil Nooit onze Tijd om te Proberen Anderen te Imponeren.

Verspil Nooit onze Tijd om te Proberen Anderen te Imponeren.

Verspil Nooit onze Tijd om te Proberen Anderen te Imponeren


Tijd is Kostbaar en daarom is het beter om het nuttig te gebruiken met een waarde voor onszelf.
Het moment dat we een persoon ontmoeten kunnen we beter gewoon onszelf blijven en ontspannen alles doen zoals normaal.
Het moment dat er interesses of belangen zijn voor iets zullen die niet zomaar verdwijnen, misschien alleen maar als we een ander proberen te imponeren en een andere persoon zijn geworden om een betere impressie te geven.
Maar dat gaat alleen maar tijd verspillen zijn en kan onszelf in een verwarde houding laten komen die alles alleen maar overdrijft.
Want als wij zeker zijn van onszelf of iets (een product) geeft dat zoveel zelfvertrouwen dat een karakter verandering of een imponerende houding aan te nemen totaal overbodig is.
Onszelf blijven zal het beste en een langdurig resultaat opleveren, want een persoonsverandering kunnen we niet levenslang volhouden.
En om anderen te imponeren daar zijn meestal ook nog kosten aan verbonden en we gebruiken meer energie, want we spelen een andere persoon en gedaante.
Als wij iets goeds doen voor onszelf of de gemeenschap is het eigenlijk niet nodig om dat te imponeren en daardoor meerdere kosten te maken.
Dit zal vanzelf al als een lopend vuurtje gaan als anderen er tevreden mee zijn, want mond tot mond reclame is het beste wat ons kan overkomen.
Imponeer alleen maar onszelf door goede dingen te doen en dat waar we trots op kunnen zijn.
Dat zal de beste impressie geven op ons leven en is iedere seconde geen verspilde tijd.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment