Thursday, October 3, 2013

Wanneer een Deur Sluit, een Andere zal Openen.

Wanneer een Deur Sluit, een Andere zal Openen.

Wanneer een Deur Sluit, een Andere zal Openen


Als we goed over alles nadenken draait het leven alleen maar om mogelijkheden en acties voor die mogelijkheid zo snel mogelijk te aanvaarden.
Soms kunnen we ook te laat zijn of nog niet goed genoeg voorbereid zijn om de mogelijkheid in alle goede orde te aanvaarden voor een succesvol resultaat.
Want iets aanvaarden waar we in gaan falen is geen juiste beslissing en die kunnen we dan beter afwijzen (gesloten deur) en op een andere mogelijkheid wachten (open deur) waar we wel alle vertrouwen in hebben van slagen.
We kijken vaak te ver en zo helaas op de gesloten deur zodat we niet degene zien die voor ons het al heeft geopend.
Omdat we ons alleen maar op de gesloten deur concentreren en daarom eigenlijk op een dwaalspoor worden gezet.
Daarom is het gewoon heel belangrijk in ons leven dat we weten wat onze capaciteiten zijn en mogelijkheden om alleen maar dat (de goede deur) te accepteren waar we zeker van zijn dat we met onze kwaliteiten slagen.
Er is immers keuze genoeg (meerdere deuren) wanneer we in het verleden al getoond hebben dat we uitstekende kwaliteiten bezitten en de juiste keuzes maken met een ja beslissing.(open de juiste deur met resultaat)
Want in het leven tellen alleen maar resultaten als een krediet, als er dingen verkeerd gaan word dat meestal niet gewaardeerd.
En veranderd meestal het vertrouwen in een relatie daarom is het zo belangrijk om meerdere mogelijkheden te hebben en ook de oplossingen.
Dat bij onverwachte problemen een verkeerde actie een positieve reactie teweeg brengt en het verwachte getoond kan worden.
Of dat nu met onze houding, werk of iets anders te doen heeft maakt niet uit, neem alleen maar een juiste beslissing voor een mogelijkheid (uiste deur) als we volledig overtuigd zijn dat onze kwalificaties geschikt zijn.
Laat ons leven geen andere wending geven, omdat wij door overmoed de verkeerde mogelijkheid (deur openen) aanvaarden en daarmee meer verslechteren dan verbeteren en het dan verstandiger is om het af te wijzen (deur gesloten).
Heb geduld in het leven en wacht op het juiste moment zodat er meerdere kansen (gesloten deuren) zich zullen aanmelden door de kwaliteiten uit het verleden en resultaten zullen tonen met succes (open deuren).
Gesloten deuren openen is makkelijker als we weten wat er achter de deur is, misschien door ervaringen uit het verleden.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment