Monday, November 11, 2013

Als er Leven Is, Zal er Altijd Hoop Bestaan.

Als er Leven Is, Zal er Altijd Hoop Bestaan.

Als er Leven Is, Zal er Altijd Hoop Bestaan


Er zijn wel eens momenten in ons leven dat we het even helemaal gehad hebben en het allemaal teveel is geworden en geen directe oplossing hebben.
Op dat ogenblik zijn we psychisch even in een andere wereld en zien de dingen anders omdat we niet helemaal meer helder kunnen nadenken.
Leven in een onwerkelijke droom en beleven alles met totaal andere gedachten en geloven niet meer in de realiteit met de goedheid van de mens.
Er volgen zoveel onverwachte gebeurtenissen elkaar op met een slechte afloop dat we niet meer in de werkelijkheid en rechtvaardigheid geloven van de mens.
Het vertrouwen in de maatschappij en rechtsstaat is geheel uit balans, alles is geheel duidelijk en niemand kan ons helpen met een rechtvaardige oplossing.
We gaan onszelf afvragen in wat voor wereld wij leven en waarom dit ons moet overkomen we leven toch volgens alle regels en wetten en waarom is er niets tegen te doen.
Als wij ons in deze omstandigheden bevinden moeten we juist de moed en hoop nooit opgeven en strijden voor onze rechten en plichten.
We moeten erin blijven geloven dat eerlijkheid altijd wint en daarom juist meer informatie inwinnen en ons eigen inzetten om het recht te laten zegevieren.
Ons eigen niet van de wijs laten brengen en laten doen geloven dat we kansloos zijn, want zo werkt het rechtssysteem niet er is altijd een uitweg.
Helder blijven denken en hopen op rechtvaardigheid en daarvoor strijden, want dat zal de uiteindelijke uitslag bepalen.
Eerlijkheid zal altijd winnen van het kwade op de lange termijn daarom moeten we er alleen voor zorgen dat wij de hoop niet op geven en ervoor gaan met ons leven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment