Thursday, November 21, 2013

Als we Ons Doel goed Organiseren, Kunnen we het Onzichtbare Omzetten in Zichtbaar.

Als we Ons Doel goed Organiseren, Kunnen we het Onzichtbare Omzetten in Zichtbaar.

Als we Ons Doel goed Organiseren, Kunnen we het Onzichtbare Omzetten in Zichtbaar


Op een zekere leeftijd in ons leven weten we allemaal dat als alles goed georganiseerd is er weinig verkeerd kan gaan.
Dat onvoorziene gebeurtenissen altijd kunnen voorkomen en dat we daar dan al een oplossing voor hebben in ons gestructureerd plan.
Maar helaas niemand weet wat we kunnen verwachten in het leven, hoe goed alles ook geregeld is, we hebben ook geluk nodig en hopen op het beste.
Er zijn zoveel dingen die voor het oog niet zichtbaar zijn maar wel een onderdeel zijn om een goed georganiseerd plan op te zetten.
Dat er overal aan gedacht en rekening mee moet worden gehouden, want het onverwachte kan ineens werkelijkheid worden en dat geeft paniek wanneer dat niet snel opgelost word.
Iemand die vooruit kan kijken in de toekomst zal niet vaak deze tegenslagen ondervinden, want die houd met alles rekening en dat is ook te zien in de uitvoeringen en resultaten van zijn werk.
Heeft bij ieder nieuw georganiseerd plan alle benodigde onzichtbare dingen voor anderen zo verfijnd en uitgewerkt met een precisie dat alles zo vloeiend verloopt dat het onzichtbare voor een ieder zichtbaar is geworden dat hier een genie aan te pas is gekomen om zoiets perfect te organiseren.
Iemand die van A tot Z weet waar iets tekort komt of aangepast moet worden om de gewenste resultaten te kunnen behalen en zichtbaar te maken voor de gehele wereld.
Zodat een ieder daarna kan zien dat organiseren zijn doel is met een zichtbaar bestemmingseindpunt en is dit gestart met een onzichtbaar begin.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment