Tuesday, November 5, 2013

De Enige Manier om Geweldig Werk te Produceren is om te Houden van Wat we Doen.

De Enige Manier om Geweldig Werk te Produceren is om te Houden van Wat we Doen.

De Enige Manier om Geweldig Werk te Produceren is om te Houden van Wat we Doen


Als we jong zijn dromen we er al over wat we op latere leeftijd willen gaan doen om zo voor de wereld en onszelf iets nuttigs te vervullen waar we van kunnen bestaan.
Vaak gaan de dingen anders als dat we vroeger dachten, want in de loop der jaren leren we andere beroepen kennen die ons meer bevredigen en veranderen we onze gedachten.
Wat we vroeger wilde worden was toen erg belangrijk voor ons maar nu we volwassen zijn hebben we een andere kijk op alles en doen we graag wat nu aantrekkelijk voor ons is.
Iets waar we veel interesse in hebben met plezier en waar we een bepaalde voorkeur voor hebben zodat we er met liefde aan of willen werken dat geeft de beste uitwerking.
Iets wat tegenwoordig erg belangrijk is in deze moderne tijd is dat iedereen prestaties wil zien of kan leveren.
En dat kan alleen maar als we geheel achter onszelf staan en met ons hart eraan werken dat produceert de beste prestaties.
Iedere dag opstaan en ons eigen voorbereiden op een liefdevolle dag daarna starten en met liefde aan het werk is iets dat altijd maar weer een fijn gevoel geeft, omdat we houden van de dingen die we doen met de zelfde glimlach.
Dat uit zich ook in de prestaties wat onze interesses bevorderd met geweldig professioneel werk en een goede effectiviteit, omdat alles wat we doen met passie is.
Hoe beter we ons voelen in ons werk zal dat ook onze prestaties bevorderen, omdat het vermogen word verhoogt door het plezier wat we eraan beleven.
Als we houden van de dingen die we in ons dagelijkse leven doen zal het ons nooit gaan vervelen en zullen we kunnen produceren en presteren tot geweldig werk.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen



No comments:

Post a Comment