Wednesday, November 6, 2013

We Moeten grote Kracht te Verduren Hebben als het Leven ons de Moeilijkheden Laat Zien.

We Moeten grote Kracht te Verduren Hebben als het Leven ons de Moeilijkheden Laat Zien.

We Moeten grote Kracht te Verduren Hebben als het Leven ons de Moeilijkheden Laat Zien


Onze ouders geven ons zo’n beschermde opvoeding dat we op de meeste dingen in het leven al voorbereid zijn.
Ze hebben alles met al hun eigen levenservaringen aan ons geleerd met de liefde vanuit hun hart voor een goede vreedzame toekomst voor ons.
Maar niemand weet wat de toekomst ons gaat brengen en wat voor moeilijkheden er op ons pad gaan komen, want ons leven en de natuur is onvoorspelbaar op deze aardbol.
Alle goede lessen die onze ouders ons hebben geleerd geven ons kracht om de meeste dingen moeiteloos op te lossen maar emotionele gevoelens daar is geen les voor en ook geen medicijn.
Op het moment dat wij daarmee geconfronteerd worden is onze mentale kracht van groot belang om ons fysiek in bedwang te houden voor de pijn en het verdriet dat we zullen hebben.
Door liefde en problemen tezamen in iedere situatie raken wij zo geëmotioneerd en geeft dat zo’n impact op ons leven dat we in staat zijn tot onvergefelijke dingen te doen die ons niet zullen helpen maar het alleen maar erger zal maken.
Onze innerlijke gevoelens onder bedwang houden is een zeer moeilijk iets voor iedere persoon in een vreugdevolle of in een onvoorbereide slechte situatie.
Iedereen zal zijn emoties op verschillende manieren laten zien aan de buitenwereld maar op zeker heeft iedereen deze en het is moeilijk om die te controleren vooral in situaties met moeilijkheden.
Op deze momenten van moeilijkheden worden we zelf getest hoe groot onze beheersende kracht is om alles zo te verwerken dat ons lichaam normaal kan functioneren zonder overdreven emotioneel te reageren.
Dit zijn één van de moeilijkste momenten in ons leven om zo krachtig te zijn om de realiteit onder ogen te zien en te ondervinden dat het niet altijd prettig en plezierig is maar het leven een grote leerschool is om ook de onverdraaglijke situaties te overwinnen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment