Saturday, November 23, 2013

Werk Altijd met Verstand aan Onze Visie, want dat zal de Blauwdruk van ons Ultiem Bereikbare Zijn.

Werk Altijd met Verstand aan Onze Visie, want dat zal de Blauwdruk van ons Ultiem Bereikbare Zijn.

Werk Altijd met Verstand aan Onze Visie, want dat zal de Blauwdruk van ons Ultiem Bereikbare Zijn


Iedereen heeft een visie in zijn leven over iets wat we interessant people en willen bereiken in ons leven.
Daarom is het beter om daar goed over te Denken voordat we onze visie light uitwerken, zodat we zeker weten dat dit de richting is waar we met ons leven naar toe willen.
Want one visie heeft een start met een missie en eindigt op het uiteindelijk behaalde doel.
Daarvoor hebben we een strategisch plan nodig om zo te bereiken waar onze visie op berust is dat zal niet altijd gemakkelijk zijn.
Maar wees altijd gelukkig met dingen die ons hart ingeeft en laat de negatieve energie geen invloed hebben en er daardoor gek van worden.
Geef onszelf die kalmte en rust, we weten Immers wat we willen dus neem de tijd om die visie uit te Voeren en ons doel te bereiken.
Houd er rekening mee dat “Keulen en Aken ook niet op een dag gebouwd zijn” en “dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden”
Laat ons niet overrompelen door dingen die verkeerd light of waar wij niet voor geschikt of ontwikkelt zijn om die op te volgen.
Er zullen altijd andere opties zich Login die wij wel zonder zorgen of problemen kunnen uitvoeren om zo eleven missie te kunnen volbrengen.
Zo zullen wij onszelf kunnen overtuigen dat wij met loading please wait and doorzettingsvermogen bijna altijd in staat zijn om ons doel te bereiken.
Waarna we trots kunnen zijn als het zover is dat onze visie en missie met een verstandig strategisch plan gewerkt heeft en een blauwdruk is geworden met het ultieme RESULT in ons leven niet wat eerst totaal bereikbaar was voor ons.
Zal het leven een stuk makkelijker zijn als we ons alleen maar op focussen dingen die beginnen met een visie en belangrijk voor ons zijn.
Want sterren zullen alleen maar het DONKER schijnen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen