Wednesday, December 25, 2013

Een Zorgzaam Hart is het Beste Geschenk dat we Kunnen Geven aan Anderen.

Een Zorgzaam Hart is het Beste Geschenk dat we Kunnen Geven aan Anderen.

Een Zorgzaam Hart is het Beste Geschenk dat we Kunnen Geven aan Anderen.


Geschenken kunnen geven en ontvangen is een schitterend iets in ons leven, en het heeft ook met liefde te maken.
Maar als iemand nu geen geld heeft en graag alles wil geven aan de persoon waar ze van houden maar de mogelijkheid er niet is, is er dan geen liefde?
Velen zijn materialistisch en denken dat dure cadeaus geven of ontvangen de liefde is maar dat is alleen maar een gedeelte van liefde gecombineerd met mogelijkheden.
Iemand die echt bezorgd is en het beste voor ons hoopt en bij problemen er is vanuit zijn hart dat zal het grootste cadeau zijn wat wij kunnen ontvangen.
Dat zijn dingen die geen prijs hebben en we niet kunnen kopen dat heeft te maken met tedere gevoelens en innerlijke liefde voor elkaar.
We kunnen gemakkelijk dingen geven of ontvangen maar als daar geen gevoelens bij zijn heeft het niet zoveel waarden.
En zal een ander niet in staat zijn om te voelen hoeveel zorgzame gedachten en liefde het teweeg heeft gebracht om iets te doen of te kopen voor hen.
Iets doen vanuit ons hart met een zorgzame instelling en liefde kost niets maar heeft zoveel waarden voor onszelf en anderen.
De zorgzaamheid en liefde voelen van de ander geeft het leven zoveel meer zin en inhoud dat we al het materialistische makkelijk kunnen vergeten.
Liefde is hetgeen dat onoverwinnelijk is en om dit te kunnen geven met bezorgdheid  en ontferming over andere is het mooiste geschenk dat iemand zich kan wensen.
Als we alles in ons leven bezitten waar we eerst alleen maar van konden dromen zonder enig gevoel van liefde zullen we veel missen en nooit gelukkig zijn.
Dan zullen we iedere dag wachten op de persoon die lief en bezorgd om ons is, die alle aandacht zorgzaam besteed als een geschenk vanuit het hart en aan ons geeft.
Zodat we daarom ook moeten beseffen dat we zorgzame liefde moeten geven als een geschenk aan anderen om het daarna zelf in ontvangst te nemen.



Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.

Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-zorgzaam-hart-het-beste-geschenk-dat-kunnen-geven-aan-anderen.html

Lees Meer Gedichten…….

#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie

#easybranches #janjansen

No comments:

Post a Comment