Tuesday, December 3, 2013

Elke Pijn die we Lijden zal Ons Sterker Maken.

Elke Pijn die we Lijden zal Ons Sterker Maken.

Elke Pijn die we Lijden zal Ons Sterker Maken


Het leven gaat niet over rozen maar ook niet altijd over de doornen, is een mooi spreekwoord met de werkelijke waarheid in het
Tegenwoordig is het nu eenmaal niet meer eenvoudig om alleen maar plezier te beleven in ons leven mede door de economische balans in de wereld.
De mensen zijn veranderd en meer egoïstisch geworden en dat maakt het allemaal niet beter voor het verkrijgen van een sociale maatschappij.
Criminaliteit en geweld is aan de orde van de dag en de vriendelijkheid straalt niet meer bij iedereen van zijn gezicht.
Er heerst armoede en haast naar een beter leven onder de bevolkingen wat sociaal gedrag en samenwerking verhinderd te doen slagen.
Maar laat onszelf daardoor niet geïmponeerd raken, leef een eerlijk en stabiel leven met normen en waarden waar we trots op kunnen zijn.
Iedere tegenslag die we meemaken moet een les zijn en ons sterker maken, de pijn die we dan verduren geeft ons een signaal dat we iets geleerd hebben en het geen tweede keer meer moeten laten gebeuren.
De pijn zal niet meteen verdwijnen nadat we ons ervan bewust zijn dat wij een fout hebben gemaakt, maar zal ons een tijdje herinneren hoe dom we zijn geweest door in deze situatie te verkeren nu.
Deze pijn zal ons sterker maken in onze gedachten en emotionele gevoelens, maar helaas ook ons karakter nadelig veranderen door het verloren vertrouwen in de mens.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment