Wednesday, December 4, 2013

Het Leven is te Kort om Geen Zinvolle Dingen voor Ons te Doen.

Het Leven is te Kort om Geen Zinvolle Dingen voor Ons te Doen.

Het Leven is te Kort om Geen Zinvolle Dingen voor Ons te Doen


Een groot probleem in ons leven is dat alles maar betrekkelijk is en niets voor eeuwig.
Iets waar we heel erg onze aandacht op moeten vestigen is dat er niets zo veranderlijk is als ons eigen persoonlijke leven.
Wij zijn geen machines die we in kunnen programmeren en zo iedere dag het zelfde meemaken en kunnen doen met dezelfde snelheid en ritme.
Ons leven is nu eenmaal erg gevarieerd en er kan van alles onverwachts gebeuren waar we van te voren nooit aan gedacht hadden dat we dit zelf zouden meemaken.
Iedere seconde die telt en kan ook het leven ineens zonder aankondiging veranderen in een geweldige blijdschap of in een totale inzinking.
Daar is ons leven nu eenmaal op gebaseerd dat het onverwachte ineens voor de deur staat en dit ons leven direct geheel veranderd.
Dus probeer onszelf op alles voor te bereiden dat wanneer er zich iets onaangekondigd plaatsvind we er niet al teveel last van hebben.
Probeer alles te doen wat onze gedachten ons ingeven en waar we naar verlangen, want dat zijn de dingen die het leven zinvol maken en waar we vreugde en genot aan beleven.
Beleef het leven via onze gedachten en gevoelens, maak er geen geheimen van en wees niet terughoudend doe zinvolle dingen in het leven, want die geven ons het gevoel van geluk.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment