Saturday, December 28, 2013

Het Ontdekken van onze Innerlijke Harmonie geeft ons een Perfect Gevoel.

Het Ontdekken van onze Innerlijke Harmonie geeft ons een Perfect Gevoel.

Het Ontdekken van onze Innerlijke Harmonie geeft ons een Perfect Gevoel


Er zijn veel dingen belangrijk in ons leven maar één van de belangrijkste is om onszelf goed te leren kennen.
Bij iedere situatie weer iets nieuws over onszelf ontdekken en daar goed mee omgaan en dit onder controle houden.
Wanneer we weten dat bepaalde dingen ons heel erg opzet kunnen maken moeten we proberen om die te vermijden.
Zoek het goud niet op als we zilver willen hebben en probeer ons leven zo in te delen dat we alleen daar naartoe gaan of met iets in aanraking komen dat wij er alleen maar vreugdevol van worden.
Er zijn veel dingen om ons heen die een verstoring kunnen geven aan ons, dus het is erg belangrijk om innerlijke rust te houden voor onszelf.
Wanneer we in staat zijn om harmonie te hebben in het leven met een goede balans kunnen we rustig blijven, en kan elk probleem snel worden opgelost.
Als wij onze uiterste grenzen kennen is het belangrijk om daar ook aandacht aan te schenken en niet in een situatie terecht komen en het dan negeren.
Door onze kracht en geest samen te laten werken aan de innerlijke uitersten van onszelf zullen we de balans vinden om altijd de juiste beslissing te nemen.
Het moment dat we maar ruiken of voelen dat het verkeerd kan gaan met onze omgeving en houding moeten we zo verstandig zijn om maatregelen te nemen.
En onze directie veranderen om onszelf en anderen te beschermen voor een uiteenlopende vergissing waar we later spijt van krijgen.
Dat is het toch ook allemaal niet waard en op dat moment laten we onze intelligentie in de hersenen werken over de innerlijke gevoelens en nemen we de correcte beslissing.
Wat achteraf een perfect gevoel geeft door de nieuwe ontdekking van ons innerlijke leven in harmonie.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment