Sunday, December 8, 2013

Verontschuldigen Betekent dat we Meer Waarde Hechten aan onze Relatie dan voor ons Ego.

Verontschuldigen Betekent dat we Meer Waarde Hechten aan onze Relatie dan voor ons Ego.

Verontschuldigen Betekent dat we Meer Waarde Hechten aan onze Relatie dan voor ons Ego


Vriendschap in ons leven is zeer belangrijk, vrienden om ons heen waar wij altijd op kunnen rekenen en ook vertrouwen.
En vrienden maken is niet zo moeilijk als vriendschappen behouden, want om een relatie tot stand te houden moeten er wederzijdse verplichtingen nagekomen worden.
Een vriendschapsrelatie is gebaseerd op respect en vertrouwen met wederzijdse diensten die daardoor de vriendschap verhogen met een  innerlijk gevoel.
Daarbij moet de sfeer als  relaties onder elkaar ook nog eens erg gemotiveerd zijn met humoristische vriendelijkheid en veel plezier.
Bij ontmoetingen moet vreugde en harmonie de overhand hebben zodat alles soepel verloopt met vreedzame alternatieven als uitgangspunt.
Zodat wanneer er een conflict is of een misverstand erover gediscussieerd kan worden en er excuses gemaakt kunnen worden zonder hatelijke hartgevoelens achteraf.
Meteen word elke menselijke fout of onbegrijpelijke situatie tussen elkaar direct besproken en overlegd, zodat het begrijpbaar word voor iedereen in de vriendenkring.
Wederzijds word er respect getoond en bij een fout word er verontschuldigd tegenover de ander als vrienden waardoor het uitgepraat is en vergeten.
Als we fouten maken is dat niet erg als we ze ook kunnen toegeven en niet onze trots en ego de overhand laten nemen.
Bij iedere fout die we maken is een verontschuldiging niet overdreven en dat zal daarna meer waarde geven aan iedere relatie.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment