Monday, January 6, 2014

Als we Niet van Richting Veranderen, Kunnen we Terecht Komen op de Verkeerde Bestemming.

Als we Niet van Richting Veranderen, Kunnen we Terecht Komen op de Verkeerde Bestemming.

Als we Niet van Richting Veranderen, Kunnen we Terecht Komen op de Verkeerde Bestemming


Het leven kan soms moeilijk zijn als we ons vervelen om maar steeds thuis te blijven en niet meer weten wat we moeten doen.
Dan maar dingen gaan ondernemen in een andere omgeving om ons te vermaken en nieuwe mensen te leren kennen.
Eenmaal hebben we het plezier gevonden en we voelen ons daar fijn bij en denken dat we het geluk gevonden hebben.
Iedere keer maar weer gaan we daar naartoe met een goed gevoel en ontdekken  aar verloop van tijd dan de negatieve punten in de omgeving waar wij ons bevinden.
Wetende dat toch nog steeds terug keren naar deze plaats wetende dat het een negatieve invloed op ons leven zal hebben, maar het is zo gezellig met veel vreugde.
Thuis zitten is ook maar alleen en vervelend, daarom dat weerhoud ons ervan om dat te doen.
Maar voortdurend gaan en verblijven in dezelfde plaats waar het niet helemaal helder is en dan maar terughoudend zijn om deze cirkel te gaan verlaten zal ons niet veel goeds brengen.
Als er een kans voorkomt voor ons, niet te veel twijfelen en direct verhuizen naar een nieuwe correcte richting in ons leven.
Want degene die vaak koppig zijn om hun levensstijl te veranderen, zullen niet beseffen dat ze op weg zijn naar een verkeerde bestemming.
Het is niet gemakkelijk om hen te laten veranderen doordat ze in een cirkel zitten waar ze denken gewaardeerd te worden tussen vrienden.
Maar als we niet aan dezelfde levensstijl als iedereen in deze slecht beïnvloede cirkel willen voldoen, realiseren we ons snel genoeg wat deze vriendschap voor betekenis heeft.
Wees verstandig en moedig en als we het verkeerde gevoel hebben, weet dan wat verstandig voor ons is en blijf niet op de verkeerde plaats maar reis verder naar een betere bestemming.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment