Saturday, January 18, 2014

Een Klein Onderscheid dat een Groot Verschil kan Maken in het Leven is de Houding.

Een Klein Onderscheid dat een Groot Verschil kan Maken in het Leven is de Houding.

Een Klein Onderscheid dat een Groot Verschil kan Maken in het Leven is de Houding


Vanaf onze geboorte worden wij allemaal opgevoed door onze ouders en geleerd om met twee woorden te spreken op een fatsoenlijke manier.
Kleren maken de man en zijn uitspraken en houding zal het respect geven en nemen.
Het is zo belangrijk in het leven om fatsoenlijk en beleefd tegenover anderen te zijn en hen het respect te geven wat ze verdienen.
Vriendelijkheid kost ook geen geld dus waarom niet een aanpassing maken zodat wij overal graag gezien worden en er alleen maar gezegd kan worden die persoon heeft zulke goede manieren en is altijd vriendelijk.
Het geeft gewoonweg de persoonlijkheid en het karakter weer van een persoon en van daaruit kunnen we eigenlijk al een kleine inschatting maken met wie we te doen hebben.
Er zijn waarschijnlijk maar weinig mensen die graag problemen willen zien of maken dus het leven zal een stuk vreugdevoller zijn als we ons met een plezierige houding opstellen.
We worden eerder benaderd door anderen en geaccepteerd in een vriendelijke sfeer en daardoor zullen uitnodigingen ook eerder in de brievenbus vallen.
Mensen die anderen een positief en optimistisch gevoel geven en aan het lachen kunnen maken die zijn eigenlijk overal welkom.
Een goede gemanierde en eerlijke houding is zo voornaam in ons leven, en het mooiste van alles is dat wijzelf er het meeste profijt van hebben, doordat we altijd ontspannen kunnen zijn en dan ons eigen veel beter voelen.
Chagrijnig zijn of een slecht humeur hebben we allemaal wel eens en dat moeten we dan onderscheiden tegenover anderen en ons normaal gedragen met een respectabele houding.
Onderscheid onszelf tegenover anderen en geef hen de best gemanierde houding van onszelf, zodat ze het verschil zien in hun leven.
Elke kleine verandering in onze houding zal een groot verschil maken.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment