Saturday, June 22, 2013

Waardering.

Waardering.

Waardering


Elkaar begrijpen is iets heel belangrijks in een relatie.
De kleine argumenten en verschillen die er soms zijn moeten we iedere keer
overwinnen en tot een akkoord met vrede komen.
Het is niet altijd gemakkelijk om ons eigen voor elkaar aan te passen maar dat zal toch de grootste kracht in onze relatie zijn, samen sterk.
Het is geven en nemen in het leven met een egoïsme houding gaan we geen goede relaties krijgen alleen door aanpassingen van ons karakter zullen we de juiste manieren vinden die goed is om samen verder door het leven te gaan.
Iedereen heeft andere gewoontes en behoeften en om die samen te voegen met elkaar is een gehele opgave maar iets wat nodig is.
Want bij verschillende gedachten en behoeften moeten er stiekeme dingen gedaan worden en zal respect en waardering verloren gaan.
Openheid naar elkaar zal het respect en waardering juist verhogen en zal een langdurige relatie nooit in de weg staan als beiden daarmee akkoord gaan.
Omdat samen te brengen in een relatie is een trots waar een ieder tevreden mee zal zijn en een waardering van meerdere personen die weten waar zij mee bezig zijn en die niet bang hoeven te zijn voor verassingen.
Het zal rust en vrede brengen in ons dagelijkse leven met meer concentratie voor andere dingen er zal altijd een vertrouwd met luisterend oor voor ons zijn waar een discussie alleen maar in ons voordeel zal zijn.
Waardeer onszelf dan zullen we ook waardering voor het leven krijgen en ontvangen van anderen want onze persoonlijkheid is ons wapen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment