Thursday, July 4, 2013

Do Not let Little Stupid things Break our Happiness.

Do Not let Little Stupid things Break our Happiness.

Laat niet Kleine Stomme Dingen ons Geluk Breken


In het leven is iedereen op zoek naar perfectie maar dat is een lange zoektocht.
Niemand is perfect en zal dat ook nooit worden er zullen altijd gebreken zijn.
Dus ben altijd voorbereid op dit en accepteer en aanvaard het ook.
We moeten ons niet laten beïnvloeden doordat iemand niet 100% aan onze verwachtingen voldoet, want dat zal nooit zo zijn.
Als wij realistisch gaan nadenken weten we ook dat het onmogelijk is en moeten we daar rekening mee houden, wij zijn zelf ook niet perfect,
Niemand zal zijn volgens het plaatje dat wij ons inbeelden van een persoon er zullen altijd gebreken en verschillen zijn.
En een ieder zal daarmee gemakkelijk kunnen leven we moeten alleen leren hoe er mee om te gaan en er positief tegenaan kijken.
Laat Uw geluk niet breken door kleine stomme gebreken in een relatie als een geschikte persoon niet aan alle eisen voldoet.
Laat liefde en respect U leiden naar een alternatief waar beiden een tevreden gevoel bij hebben zodat het toch lijkt op perfectie.
Dat het eergevoel groeit naar elkaars stemmings gevoel en de aanpassingen normaal aanvoelen voor een verbetering van de relatie.
Zodat voorgevallen kleine stomme dingen omgezet worden in een positieve oplossing naar een perfecte relatie.
Door stom toeval kunnen wij iemand ontmoeten wat de ware blijkt te zijn voor ons laat dan een klein stom voorval niet dat geluk verbreken.
Maar respecteer en waardeer het geluk.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment