Sunday, July 21, 2013

Wees Zuinig op Onze Kring van Echte Vrienden.

Wees Zuinig op Onze Kring van Echte Vrienden.

Wees Zuinig op Onze Kring van Echte Vrienden


Mensen ontmoeten in ons leven is iets wat zeer makkelijk is en het is een deel van het leven.
Want zonder contacten of vrienden is het maar saai in ons leven en we hebben anderen nodig om het leven aangenamer te maken zodat het meer inhoud heeft.
Maar om de juiste personen te ontmoeten die alleen maar aan een vriendschap denken is zeer sporadisch en extreem.
De meeste ontmoetingen zijn gebaseerd op eigenbelang en kunnen veranderen in een goede vriendschap waar de waarde van gewaardeerd word met elkaar.
Zeker nu in deze economisch slechte tijd word het steeds moeilijker om de ware vrienden te kunnen onderscheiden omdat dit de periode is dat een ieder elkaar nodig heeft.
En vriendschap is juist iets waar we elkaar niet willen gebruiken maar elkaar steunen door dik en dun en ook alles samen delen zowel in goede als slechte tijden.
Daarop is een echte vriendschap gebaseerd met elkaar alles doen en delen.
Daarom is het goed om te beseffen wie,  wie is en ook ons eigen daarop in te stellen om teleurstellingen te voorkomen en er psychische problemen aan over te houden.
Omdat vriendschap kweekt vertrouwen en liefde en als dat geschonden word kan dat omgezet worden in haat en een vernederd gevoel doordat ons vertrouwen in die persoon geschaad is.
En dat kan grote problemen teweeg brengen maar dat is niet verstandig en probeer daarom altijd een goede inschatting te maken over een persoon om onszelf te beschermen in de toekomst.
Natuurlijk kunnen en zullen we ons eigen meerdere keren vergissen in ons leven.
Maar ook velen keren zullen we door ervaringen uit het verleden de juiste inschatting maken en behoeden om ons te laten benadelen.
Als we een goede vriend of partner ontmoet hebben wees er dan zuinig op en weet dat het een schatkist is die we nooit moeten openen of de vriendschap laten gaan, want dan zal alles verloren zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment