Sunday, July 7, 2013

Heb Meer Geloof in Onszelf, Omdat we Iets Hebben dat een Ander niet Gekregen Heeft.

Heb Meer Geloof in Onszelf, Omdat we Iets Hebben dat een Ander niet Gekregen Heeft.

Heb Meer Geloof in Onszelf, Omdat we Iets Hebben dat een Ander niet Gekregen Heeft


Wij allemaal zijn verschillend in uiterlijk, denken, praten met de omgang zelfs in onze manieren er zijn zoveel verschillen merkbaar en zichtbaar.
En omdat er zo veel variaties van mensen zijn moeten we trots zijn op onszelf want we zijn uniek er is er maar één van.
Moeten alle vertrouwen in onszelf hebben en weten dat als we iedere dag beginnen met positief denken er ook positieve dingen gaan gebeuren.
We kennen onszelf het beste en kunnen in de spiegel trots zijn en aan onszelf een belofte doen voor wat we deze dag gaan verbeteren of gedaan krijgen.
Het begint allemaal bij onszelf en dat weten we ook maar moeten dat ook accepteren en niet afwachten op anderen en het zelfvertrouwen gebruiken om aan de slag te gaan.
Luister ook niet te veel naar anderen of het moeten erg goede vrienden zijn of familie maar ga onze eigenweg we zijn immers uniek.
Kunnen wel hun mening in onze gedachten opnemen en daar van leren maar doen wat ons hart zegt.
Het moet gewoon altijd onze eigen beslissing zijn waar in wij 100 % geloof hebben zodat wij als het verkeerd gaat niemand de schuld kunnen geven alleen maar de verwijten aan onszelf te danken hebben.
Maar als  het goed gaat wij meer zelf vertrouwen krijgen en een volgende uitdaging met volle moed tegemoet zien.
Geloof in onszelf zal altijd beloont worden als wij met een spiegel geconfronteerd worden, want daar gaan we iets zien wat een ander niet heeft.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment