Tuesday, July 23, 2013

We Moeten met Iemand Zijn die het Beste uit Ons kan Halen.

We Moeten met Iemand Zijn die het Beste uit Ons kan Halen.

We Moeten met Iemand Zijn die het Beste uit Ons kan Halen


Ieder mens is in zijn leven opzoek naar iets speciaals in een persoon maar die zijn als een speld in een hooiberg te vinden.
Maar “op ieder potje past een dekseltje” dus voor ieder mens is ook de ware partner te vinden alleen het zal niet gemakkelijk worden en zeker niet als we te kieskeurig zijn.
Het is geven en nemen in een relatie en meer geven dan nemen zodat er een goede balans is  met elkaar en er voor het slapen gaan weer een compromis is met vrede.
Dan de volgende morgen kunnen we samen weer met volle moed aan de nieuwe dag beginnen en ontbijten met een goed gevoel.
Het is zo belangrijk in ons leven dat het thuis allemaal in harmonie gaat met een partner die alle begrip heeft en waar we overal over mee kunnen communiceren.
Waar de liefde voor elkaar de overhand heeft zodat beiden geen verstoringen in de relatie willen en er alles aan doen om ieder probleem te voorkomen.
Steunen elkaar met problemen van buitenaf en vinden samen overal een oplossing voor, waardoor de relatie alleen maar heftiger word.
Houden zoveel van elkaar dat er alleen een scheiding kan zijn door te overlijden maar dan zal nog tot aan de dood de partner in gedachten zijn.
Want de liefde en vriendschap die ervoor elkaar is, zal ook dan nooit verdwijnen.
Goede partners moeten aan elkaar gewaagd zijn en ieder zijn gebreken kunnen accepteren en in overleg met steun aan beiden zijden altijd tot een uitkomst komen die het gevoel van de ander niet aantast.
Dan kunnen we zeggen dat we samen het beste uit elkaar gehaald hebben waar we samen met een goed gevoel mee kunnen leven en de liefde groeit.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

No comments:

Post a Comment