Monday, July 22, 2013

Laat Onszelf Nooit aan de Kant Zetten en Zo gebruikt te Worden door Anderen.

Laat Onszelf Nooit aan de Kant Zetten en Zo gebruikt te Worden door Anderen.

Laat Onszelf Nooit aan de Kant Zetten en Zo gebruikt te Worden door Anderen


We weten allemaal dat relaties en contacten hebben een heel belangrijk onderdeel is voor een geslaagd leven.
Het geeft ons volume en steun zo dat we nooit ergens alleen voor komen te staan en alles met anderen kunnen delen.
Eenheid is macht en samen sterk want veel contacten samen brengen kan een groot voordeel zijn als ze allemaal goed verenigt met elkaar zijn.
Samen door één deur kunnen en goed georganiseerd kunnen vergaderen over hoe ze samen de dingen het beste aan kunnen pakken.
Als dat goed geregelt is kunnen we spreken van een grootmacht en kunnen er bergen verzet worden tezamen zonder problemen en goed voor iedereen.
Maar het probleem is dat velen niet meer willen delen en als het mogelijk is ook ongewenst achter iemands rug om contacten leggen met elkaar en ons buiten sluiten voor ons rechthebbende deel.
Zo hebben wij veel moeite gedaan om de juiste mensen bij elkaar te brengen zodat we gezamenlijk er de profijten van konden hebben.
Maar krijgen wij als dank dat we overal van worden buiten gesloten en anderen profiteren van het door ons opgezette project om in communie iets geregeld  te krijgen wat later ten nadelen van ons is geworden.
Daardoor zijn wij de marionet geworden om aan de verlangens van anderen te voldoen en hebben onszelf buitenschot gezet door anderen te vertrouwen.
Wees geen marionet voor anderen en te voldoen aan hun wensen, leef gewoon ons eigen leven en maak het zoals we willen dat het is.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen


No comments:

Post a Comment